Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/03/2018
Δράσεις πολιτικής προστασίας στο Μοσχάτο

Σειρά δράσεων πολιτικής προστασίας θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πειραιά.

Το θέμα συζητήθηκε σε συνάντηση του δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου με τον διοικητή της Π.Υ Πειραιά, Αρχιπύραρχο, Ιωάννη Σταμούλη και με τον διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά, Πέτρο Αλάμαρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε από κοινού το πλαίσιο για μία σειρά δράσεων πολιτικής προστασίας οι οποίες περιλαμβάνουν ανοιχτές συναντήσεις που θα υλοποιηθούν από τη νέα σχολική χρονιά.

Οι συναντήσεις και οι δράσεις αυτές αφορούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, τους παιδικούς μας σταθμούς, τα μέλη των ΚΑΠΗ μας και γενικότερα τις κοινωνικές δομές του Δήμου και φυσικά τους πολίτες.

Σε αυτές θα τεθούν κρίσιμα και χρήσιμα ζητήματα πολιτικής προστασίας που μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια, όχι μόνο στις καθημερινές πρακτικές, αλλά και για την ίδια μας τη ζωή.

Τέλος, με πρωτοβουλία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και με αφορμή  τα 20 χρόνια από το θάνατο εν ώρα καθήκοντος του Αρχιπυροσβέστη Σπυρόπουλου στο Μοσχάτο στις 24η Απριλίου  θα πραγματοποιηθεί μία σεμνή τελετή, στις 11.00 π.μ., στη συμβολή των οδών Αρχιπυροσβέστη Σπυρόπουλου και Θεσσαλονίκης, στη μνήμη του Αρχιπυροσβέστη σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Συναντηθήκαμε στο γραφείο μου με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά-Αρχιπύραρχο, Ιωάννη Σταμούλη και με τον διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά, κ. Πέτρο Αλάμαρα για να συζητήσουμε θέματα Πολιτικής Προστασίας.  Η θετική βούληση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την πραγματοποίηση  από κοινού δράσεων θα συμβάλλει ιδιαίτερα στην ενημέρωση των πολιτών μας, των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας και των συμπολιτών μας που συμμετέχουν στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας».

Μοσχάτο: Πρόγραμμα εκμάθησης υπολογιστών
Ημερίδα για ασφαλές διαδίκτυο στο Μοσχάτο
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μοσχάτο
Μοσχάτο: Αρχίζει το 10ο Φεστιβάλ Θεάτρου
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή