Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2017
Τις φαρμακαποθήκες στο Ταύρο ζητάει ο Δήμος

Τη παραχώρηση στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου της έκτασης των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης στον Ταύρο ζητάει με επιστολή του στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και στον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με σκοπό να αξιοποιηθεί για προγράμματα και δραστηριότητες που αφορούν κοινωνικές παροχές του Δήμου.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο δήμαρχος περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του Καλλικρατικού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τονίζοντας τις ανάγκες της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας που καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε μεγάλο αριθμό πολιτών, οι οποίοι χρήζουν κοινωνικής στήριξης, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης.

Η παραχώρηση από το Υπουργείο Υγείας χώρου των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται στον Ταύρο, θα προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησής του προκειμένου να στεγαστούν κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου προς όφελος των πολιτών.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Ο Δήμος μας έχει αναπτύξει ένα δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών ικανό να προσφέρει στήριξη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την πολύπλευρη κρίση. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των κοινωνικών αναγκών των πολιτών μας με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε επιπλέον δομές. Γι αυτό το λόγο ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας να μας παραχωρήσει χώρο των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης στον Ταύρο, προκειμένου να το αξιοποιήσουμε για τον κοινωνικό μας σχεδιασμό».
    

Η 2η Γιορτή Βιβλίου στο Μοσχάτο
Ποιοί τιμήθηκαν για το Καρναβάλι του Μοσχάτου
Κούλουμα στο Μοσχάτο με γλέντι και χαρταετό
Χριστούγεννα σε Μοσχάτο- Ταύρο
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή