Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2017
Τις φαρμακαποθήκες στο Ταύρο ζητάει ο Δήμος

Τη παραχώρηση στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου της έκτασης των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης στον Ταύρο ζητάει με επιστολή του στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και στον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με σκοπό να αξιοποιηθεί για προγράμματα και δραστηριότητες που αφορούν κοινωνικές παροχές του Δήμου.

Ειδικότερα, στην επιστολή του ο δήμαρχος περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του Καλλικρατικού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τονίζοντας τις ανάγκες της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας που καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε μεγάλο αριθμό πολιτών, οι οποίοι χρήζουν κοινωνικής στήριξης, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης.

Η παραχώρηση από το Υπουργείο Υγείας χώρου των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται στον Ταύρο, θα προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησής του προκειμένου να στεγαστούν κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου προς όφελος των πολιτών.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Ο Δήμος μας έχει αναπτύξει ένα δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών ικανό να προσφέρει στήριξη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την πολύπλευρη κρίση. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των κοινωνικών αναγκών των πολιτών μας με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε επιπλέον δομές. Γι αυτό το λόγο ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας να μας παραχωρήσει χώρο των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης στον Ταύρο, προκειμένου να το αξιοποιήσουμε για τον κοινωνικό μας σχεδιασμό».
    

Η 2η Γιορτή Βιβλίου στο Μοσχάτο
Ποιοί τιμήθηκαν για το Καρναβάλι του Μοσχάτου
Κούλουμα στο Μοσχάτο με γλέντι και χαρταετό
Χριστούγεννα σε Μοσχάτο- Ταύρο
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή