Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/02/2017
Μοσχάτο: Απονομή βραβείων σε καρναβαλιστές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της απονομής των τιμητικών βραβείων στα πληρώματα και στους συνεργάτες των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, σε ένα ζεστό κλίμα με όμορφες χιουμοριστικές στιγμές από τα πληρώματα που συμμετείχαν στο καρναβάλι και με την απολαυστική παρουσίαση της Κατερίνας Καρύδη.

Τα πληρώματα που συμμετείχαν στις Καρναβαλικές παρελάσεις βραβεύτηκαν για τη θεματολογία τους, για την εμφάνισή τους, για τις χορογραφίες τους, τις αποδόσεις τους και τη ζωντάνια τους. Στην απονομή βραβεύτηκε και η RSF Hellas για την υγειονομική κάλυψη των παρελάσεων του Καρναβαλιού, ενώ τιμητικές διακρίσεις έλαβαν η αστυνομία, η πυροσβεστική, η τροχαία, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και οι χορηγοί των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλλαν στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού, ενώ έδωσε στα πληρώματα το έναυσμα της έναρξης των εργασιών για το επόμενο Καρναβάλι 2018.  

Οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της αποκριάς συνεχίζονται στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με το Σαφάρι νέων και ενηλίκων στον Ταύρο, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, με αφετηρία την αίθουσα 7 στα π. Δημ. Σφαγεία και το πάρτι μεταμφιεσμένων στη συνέχεια. Την καθαρά Δευτέρα θα γλεντήσουμε με τα παραδοσιακά κούλουμα, στις 11.30 πμ, στην Παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων (Ενόπλων Δυνάμεων) στον Ταύρο.

Μοσχάτο:Οχι στα ηχοπετάσματα στο Προαστιακό
Εργα οδικής ασφάλειας σε Μοσχάτο- Ταύρο
Μοσχάτο: Ξεκινάει το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο
Τις φαρμακαποθήκες στο Ταύρο ζητάει ο Δήμος
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή