Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/03/2018
Νέος πρόεδρος στη ΠΕΜΕΝ ο Θαν. Ευαγγελάκης

Νέος πρόεδρος στην ένωση μηχανικών (ΠΕΜΕΝ) ανέλαβε ο κ. Θανάσης Ευαγγελάκης στη θέση του επί σειρά ετών προέδρου του ιστορικού σωματείου Σάββα Τσιμπόγλου.

Η αλλαγή «φρουράς» δρομολογήθηκε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσης και τη συνεδρίαση του νέου ΔΣ στις 7 του Μάρτη, οπότε το νέο προεδρείο αποτελείται από τους:

Πρόεδρος:  Ευαγγελάκης Αθανάσιος
Α’ Γραμματέας:  Μαγγανάς Ιωάννης
Ταμίας:  Γεράνιος  Γιώργος

«Το Δ.Σ της ΠΕΜΕΝ απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους Μηχανικούς, στους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους και στις γυναίκες της εργατικής – λαϊκής οικογένειας με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας και τους καλεί να συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο της ταξικής πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΕΜΕΝ, η οποία καλεί:

•    Τα σωματεία, τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Μάρτη και ώρα 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια, δυναμώνοντας τον αγώνα για ΣΣΕ με αυξήσεις, για επαναφορά της ΕΓΣΣΕ και του κατώτερου μισθού στα 751€, για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, που υπονομεύουν τις ΣΣΕ.
•    Τους Μηχανικούς να συμμετέχουν μαζικά στην Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ, την Τετάρτη 28 Μάρτη στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της.Επανεκλέχθηκε ο Γιάννης Χαλάς ως ΓΓ της ΠΝΟ
«Ξεπαγώνουν» τα εφάπαξ των ναυτικών
Τι αλλάζει στην ασφάλιση των ναυτικών
«Αγκάθια» στη μετεκπαίδευση των ναυτικών
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή