Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/07/2017
Σκάφος κλειστού τύπου στο Λιμεναρχείο Αίγινας

Με σκάφος κλειστού τύπου θα ενισχυθεί το Λιμεναρχείο Αίγινας, σύμφωνα με τη δέσμευση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγ. Κουρουμπλή προς το δήμαρχο Αίγινας Δημήτρη Μούρτζη.

Ο κ. Μούρτζης επισκέφθηκε, τη Πέμπτη 20/7, τον υπουργό ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ, Σταμάτης Ράπτης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου για τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αίγινα, δίνοντας έμφαση στο θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων από το νησί προς τον Πειραιά, καθώς και η ανάγκη να ενισχυθεί η Λιμενική Αρχή του νησιού με σκάφος κλειστού τύπου.

Σημειώθηκε ότι η Αίγινα είναι νησί μεγάλο, με πολλούς μονίμους κατοίκους, αλλά και με μεγάλη τουριστική κίνηση, οπότε προκύπτουν ανάγκες για μεταφορά ασθενών.

Ο κ. Κουρουμπλής και ο κ. Ράπτης διαβεβαίωσαν τον κ. Μούρτζη ότι το Λιμενικό Σώμα θα προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη στη μεταφορά των απορριμμάτων.

Με την συνεργασία του κ. Ράπτη βρέθηκε σκάφος κλειστού τύπου, τα οποίο σύντομα θα παραδοθεί στη Λιμενική Αρχή της Αίγινας.     

Πέραμα: Μετά 31 χρόνια φεύγει το Κορφού Άιλαντ
Παιδική ζωγραφική για την ασφάλεια στη θάλασσα
Τρεις ναυτιλιακοί νόμοι έρχονται από Βρυξέλλες
Πρόγραμμα της ΕΕ ανοίγει νέες θαλάσσιες οδούς
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή