Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/04/2018
Εγκαινιάστηκε η Ανθοκομική Εκθεση Πειραιά

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα εγκαίνια της 8ης Ανθοκομικής Έκθεσης Πειραιά, στην ανακαινισμένη Πλατεία Κανάρη, στο  Πασαλιμάνι.

Την έκθεση, η οποία αποτελεί θεσμό για την  πόλη, οργανώνει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.

H Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά,  πλαισίωσε με μελωδίες την εκδήλωση  των εγκαινίων.

Η 8η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 13 Μαΐου  και θα λειτουργεί καθημερινά καθώς και Σαββατοκύριακα, από τις 10:00 έως τις 22:00.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας,  αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην 8η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά,  στην όμορφη - όπως είπε - ανακαινισμένη πλατεία Κανάρη, τόνισε, ότι η  επιλογή του χώρου αυτού εκ νέου, έρχεται σε συνέχεια της περσινής μεγάλης  επιτυχίας της έκθεσης, που όπως εκτίμησε, φέτος προοιωνίζεται μεγαλύτερη.

Περιγράφοντας μια   χαρακτηριστική εικόνα  του χώρου της έκθεσης υπογράμμισε: «Η θάλασσα μπροστά μας, η πασαρέλα των νεανικών μας χρόνων με τα όμορφα καφέ και η περαντζάδα της Ακτής Μουτσοπούλου συνθέτουν, εκ προοιμίου, ένα ιδανικό χώρο για όσους θέλουν να θαυμάσουν και να αγοράσουν τα λουλούδια τους. Αμέσως μετά, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους, στα μαγαζιά της περιοχής του Πασαλιμανιού.»

Μέσα από την κατήφεια που προκάλεσε η οικονομική κρίση - συνέχισε ο ο κ. Βοϊδονικόλας - εκθέσεις όπως αυτή, ανεβάζουν την ψυχολογία μας και μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το αύριο.

Ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής   κ. Άρης Τσιαμτσούρης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση των εγκαινίων, χαρακτήρισε τον Πειραιά φιλική, αγαπημένη και πολύ φιλόξενη γωνιά για την Ανθοκομική έκθεση. Ευχαρίστησε  ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα για την παροχή όλων των εφοδίων για να γίνει μια πολύ επιτυχημένη έκθεση. Συνεχίζοντας ο κ. Τσιαμτσούρης υπογράμμισε ότι εκπροσωπούν την ελληνική ανθοκομία παράγοντας καθαρά ελληνικά προϊόντα και ότι προσπαθούν μέσα από δυσκολίες να δώσουν λίγο χρώμα  και ομορφιά, σε πάρα πολύ καλές ανταγωνιστικές τιμές. Τελειώνοντας, ευχαρίστησε τους Πειραιώτες που βοηθούν και στηρίζουν αυτόν τον θεσμό. Γι’ αυτό – κατέληξε - βρίσκεται για οκτώ χρόνια  σε αυτό το όμορφο  μέρος.

7 νέες & ανακαινισμένες παιδικές χαρές στο Πειραιά
Πυρκαγιά στα Λιπάσματα Δραπετσώνας
Φθορές στο μνημείο της γενοκτονίας των Ποντίων
Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών στο Πειραιά
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή