Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/11/2017
Πειραιάς: Στις 8/12 το άναμμα του δένδρου

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν  ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.  Ν. Μανεσιώτης με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Μώραλη, στην οποία παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Α. Αργουδέλης, Σ. Γαϊτανάρος και Ι. Μελάς, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Μ. Πιττάκη, ο Γεν. Γραμματέας κ. Θ. Καπράλος, ο Αν Γεν. Γραμματέας κ. Γ. Σιδεράκης και ο Ταμίας του ΕΣΠ κ. Α. Μασουρίδης.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς για την βέλτιστη διοργάνωση των γιορτινών εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών δράσεων που διοργανώνουν τα καταστήματα του Πειραιά, με κοινό στόχο την ενίσχυση της τοπικής μας αγοράς και την προβολή  της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και εν συνεχεία η διοργάνωση συναυλίας σε κεντρικό σημείο της πόλης, καθώς και η διερεύνηση της δυνατότητας διοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης για τα παιδιά από το “4moms” το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου, ζητήθηκε η έγκριση της Δημοτικής Αρχής για τη διοργάνωση δράσεων σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του Πειραιά, όπως μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, παιδικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, διανομή αναμνηστικών δώρων του Ολυμπιακού, δωρεάν διανομή προϊόντων σε  παιδιά και μεγάλους προσφοράς χορηγών εταιρειών στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Πειραιά, για τη χρήση μουσικής κατά τη διάρκεια λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, καθώς και για την παραχώρηση χώρου στην Πλ. Τερψιθέας για τη διοργάνωση δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης ποδηλάτου σε μικρά παιδιά.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η πρόθεση στενής συνεργασίας Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία τους, ώστε να προκύψει  το καλύτερο δυνατό γιορτινό αποτέλεσμα για τα παιδιά, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της φιλόξενης πόλης μας.


Αναπλάσεις πεζοδρομίων στο Νέο Φάληρο
Πειραιάς: Γνωριμία με το Ψηφιακό Κόσμο, συνέχεια
7 νέες & ανακαινισμένες παιδικές χαρές στο Πειραιά
4.338 δικαιούχοι επιδότησης ρεύματος στη περιοχή
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή