Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/10/2017
Πειραιάς: Χτύπημα στο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων

«Χτύπημα» στο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων, που γίνεται στον Πειραιά κατάφερε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας συλλαμβάνοντας πέντε αλλοδαπούς, ηλικίας από 26 έως 38 ετών και κατάσχοντας μεγάλη ποσότητα τσιγάρων.

Η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, για πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Από την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκε οικία στον Πειραιά, όπου διαμένουν ορισμένα από τα μέλη του κυκλώματος, ενώ σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε κοντά σ’ αυτήν συνελήφθησαν τα συγκεκριμένα μέλη, που κατείχαν λαθραία καπνικά προϊόντα και τα προόριζαν για πώληση .

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.190 πακέτα σιγαρέτων, που περιείχαν 22.000 τεμάχια, διαφόρων τύπων και 155 συσκευασίες καπνού, των 50 γραμμαρίων η καθεμία.

Επίσης κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, τα οποία και χρησιμοποιούνταν ως μέσα μεταφοράς των παράνομων καπνικών προϊόντων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά, ενώ οι κατασχεμένες ποσότητες καπνικών αποστάλησαν στο Τελωνείο προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί.

Εγκαινιάστηκε η Ανθοκομική Εκθεση Πειραιά
Αρχίζει το Σάββατο η 8η ανθοκομική έκθεση
Δεσμεύτηκαν ακατάλληλα κρέατα
Πειραιάς: Συζήτηση για την ένταξη μεταναστών
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή