Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/10/2017
Πειραιάς: Χτύπημα στο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων

«Χτύπημα» στο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων, που γίνεται στον Πειραιά κατάφερε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας συλλαμβάνοντας πέντε αλλοδαπούς, ηλικίας από 26 έως 38 ετών και κατάσχοντας μεγάλη ποσότητα τσιγάρων.

Η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, για πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Από την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκε οικία στον Πειραιά, όπου διαμένουν ορισμένα από τα μέλη του κυκλώματος, ενώ σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε κοντά σ’ αυτήν συνελήφθησαν τα συγκεκριμένα μέλη, που κατείχαν λαθραία καπνικά προϊόντα και τα προόριζαν για πώληση .

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.190 πακέτα σιγαρέτων, που περιείχαν 22.000 τεμάχια, διαφόρων τύπων και 155 συσκευασίες καπνού, των 50 γραμμαρίων η καθεμία.

Επίσης κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, τα οποία και χρησιμοποιούνταν ως μέσα μεταφοράς των παράνομων καπνικών προϊόντων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά, ενώ οι κατασχεμένες ποσότητες καπνικών αποστάλησαν στο Τελωνείο προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί.

Κατάρρευση παλαιού σπιτιού στο Πειραιά
Το 10o «Δείπνο στο σκοτάδι» στηρίζει το «Αργώ»
Ληστείες με ορμητήριο στον Πειραιά
ΒΙΝΤΕΟ με τη δράση πορτοφολάδων στο Μετρό
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή