Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/08/2017
Νίκαια: Συνελήφθη 33χρονος για απάτες & ληστείες

Εάν τα θύματά τους δεν «τσίμπαγαν» με τα… κόλπα τους, προχωρούσαν στη ληστεία με χρήση βίας!

Αυτή τη θρασύτατη «μέθοδο» φέρονται να εφάρμοζαν τρία άτομα, που η δράση τους σταμάτησε στη Νίκαια, με τη σύλληψη του ενός απ’ αυτούς ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Ο συλληφθείς είναι ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης ενώ κρατούσε… τσίλιες έξω από ένα σπίτι. Μέσα βρίσκονταν οι δύο συνεργοί του, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε μια γυναίκα λέγοντας ότι ήταν συνεργάτες του λογιστή της και της ζήτησαν ένα χρηματικό ποσό.

Η γυναίκα, όμως, δεν μπορούσε να τους δώσει τα χρήματα και τότε οι δύο ληστές της απέσπασαν, με χρήση βίας, διάφορα κοσμήματα.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Νίκαιας, οι δράστες προσέγγιζαν τα θύματα τους στα σπίτια τους εμφανιζόμενοι σαν εφοριακοί, λογιστές ή λέγοντας ότι κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Με αυτά τα προσχήματα ζητούσαν να πάρουν χρήματα από τα θύματά τους.

Όταν όμως γινόταν αντιληπτή η απάτη, δεν σταματούσαν. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες με τη χρήση βίας, αφαιρούσαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί τρείς περιπτώσεις στην Νίκαια και στην Αργυρούπολη, στις οποίες οι παθόντες αναγνώρισαν τον 33χρονο ως τον δράστη των σε βάρος τους εγκλημάτων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αθηνών ενώ η έρευνα για ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Αγριο έγκλημα με θύμα 54χρονο στη Νίκαια
Συνελήφθη στη Νίκαια «ποντικός» περιπτέρων
Τροχαίο με ένα νεκρό στη Νίκαια
Συνελήφθησαν 5 άτομα για λαθραία τσιγάρα & χασίς
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή