Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/08/2017
Μέρες (και νύχτες) μεγάλης ζέστης στον Πειραιά

Νέο κύμα καύσωνα έρχεται από το Σάββατο 5/8 με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει, σε ορισμένες περιοχές της χώρας, τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 40 και τοπικά στους 41 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 με 40 βαθμούς και στα νησιά του Ιονίου στους 37 βαθμούς.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αναφέρει η ΕΜΥ, οι καιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν ίδιες τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Για την Αττική οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικά, για τον Πειραιά το σαββατοκύριακο η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 38 βαθμούς Κελσίου (Κυριακή μεσημέρι) αλλά τη Δευτέρα και τη Τρίτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 39 βαθμούς.

Από τη Τετάρτη θα υπάρξει μικρή πτώση και η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 38 βαθμούς και τη Πέμπτη στους 37 βαθμούς.

Ιδιαίτερα, δύσκολα προβλέπεται να είναι τα βράδια Κυριακής προς Δευτέρα με θερμοκρασία 32 βαθμούς στις 21.00 και σχεδόν άπνοια (2 μποφόρ) και Δευτέρας προς Τρίτη με 34 βαθμούς (21.00) και πλήρη άπνοια (1 μποφόρ).


Κούλουμα στη Φρεαττύδα για δεκάδες πειραιώτες
Καθυστερούν αποφυλακίσεις στην Αποθήκη Υλικού;
Δέματα αγάπης από τη Μητρόπολη Πειραιά
Ο Καλός Ποιμήν έκανε γιορτή Χριστουγέννων
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή