Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/12/2017
Απεργία την Πέμπτη σε όλα τα λιμάνια

«Νεκρώνει» την Πέμπτη το λιμάνι του Πειραιά και όλα τα λιμάνια της χώρας καθώς η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ αποφάσισαν να μετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ:
•    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ με όλους τους εργαζόμενους την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την επαναφορά των κύριων και επικουρικών συντάξεων σε επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης.
•    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ αναπτυξιακή πολιτική με θεσπισμένες εργασιακές σχέσεις και ουσιαστικές Σ.Σ.Ε για όλους τους εργαζόμενους.
•    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ το σταμάτημα των πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών, την αποτροπή του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας των λιμανιών, της ενέργειας και των στρατηγικής σημασίας οργανισμών.

«Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ στην απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την πέμπτη 14/12/2017 και στις συγκεντρώσεις των Εργατικών κέντρων στις πόλεις. Οι εργαζόμενοι του Ο.Λ.Π. καλούνται στη κεντρική συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος και ώρα 11 π.μ.», σημειώνεται και στις δύο ανακοινώσεις


Οι Ναυτικοί Πράκτορες θέτουν 6 καίρια ζητήματα
Αυξημένα κέρδη 13% για τον ΟΛΠ το 2016
Αυξήθηκε η διακίνηση αυτοκινήτων στο Πειραιά
Με κέρδη ο ΟΛΠ το πρώτο εξάμηνο
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή