Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/01/2018
Η κλήρωση του ημιτελικού του Κυπέλλου Πειραιά

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 11/1, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά  στα γραφεία της ΕΠΣΠ.

Ο Εθνικός, που προκρίθηκε με αντίπαλο την ΑΕ Μοσχάτου (3-1 και 1-1), είναι η μοναδική πειραϊκή ομάδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, η οποία συνεχίζει στο θεσμό και θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Αμπελακιακό.

Η ομάδα των Αμπελακίων, που αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας, έκανε στη 4η φάση του Κυπέλλου τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Προοδευτική. Πλεονέκτημα γι’ αυτήν είναι ότι ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της, όπου φέτος παραμένει αήττητη.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Ερμής Κορυδαλλού, που αγωνίζεται στον ιδιαίτερα δύσκολο 1ο Όμιλο της Α Κατηγορίας και στη προημιτελική φάση του Κυπέλλου απέκλεισε τον Ιωνικό (0-1 και 1-1) με τον ισχυρό φέτος Α.Ο. Καραβά.

Η ομάδα του Καραβά, που συμπλήρωσε το 2017 90 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό της περιοχής, φθάνει για πρώτη φορά στην ιστορίας της στην ημιτελική φάση του θεσμού, ένα… βήμα πριν από το μεγάλο τελικό.
Οι αγώνες του  πρώτου ζευγαριού (Εθνικός Πειραιά – Αμπελακιακός) θα διεξαχθούν τις Τετάρτες 17/1 και 31/1  ενώ του δεύτερου (Ερμής Κορυδαλλού – ΑΟ Καραβάς) τις Τετάρτες 24/1 και 7/2 .

Ο Καραβάς τυπικά γηπεδούχος στο τελικό Κυπέλλου
Αναμετρήσεις- φωτιά για το Κύπελλο της ΕΠΣΠ
Η κλήρωση της Γ & Δ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΠ
Τη Δευτέρα η κλήρωση της Γ Φάσης του Κυπέλλου
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή