Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/12/2017
Αγώνες Κυπέλλου για τις ομάδες του Πειραιά

Αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ερασιτεχνικών σωματείων Πειραιά θα διεξαχθούν, το απόγευμα της Τετάρτης 6/12, σε γήπεδα του Πειραιά.

Για δύο απ’ αυτούς τους αγώνες έχουν ληφθεί έκτακτα αστυνομικά μέτρα τάξης λόγω του ενδιαφέροντος, που προκαλούν στους φιλάθλους και αναμένεται μεγάλη προσέλευση.

Συγκεκριμένα, για τον αγώνα ανάμεσα στον Ερμή Κορυδαλλού και στον Ιωνικό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κορυδαλλού (ώρα έναρξης 15.00)  έχει οριστεί οι φίλαθλοι του Ιωνικού να φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 (μπροστά από το κυλικείο).  Οι φίλαθλοι του Ερμή θα  φιλοξενηθούν στην κεντρική Θύρα και θα εισέλθουν από την πλαϊνή είσοδο.

Στο πρώτο αγώνα στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Ερμής είχε επικρατήσει με 0-1 και απέκτησε το προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Επίσης μέτρα τάξης θα ληφθούν για τον αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και την ΑΕ Μοσχάτου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μοσχάτου (ώρα έναρξης 15.00) και θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Τετάρτης συμπληρώνει η συνάντηση Αμπελακιακός- Αστυπάλαια Κορυδαλλού, που θα διεξαχθεί στα Αμπελάκια Σαλαμίνας (ώρα έναρξης 15.00), με σημαντικό προβάδισμα της ομάδας της Σαλαμίνας, η οποία έχει κερδίσει εκτός έδρας με το επιβλητικό 0-3.

Τη Πέμπτη 7/12 στο γήπεδο Ρέντη «Σταύρος Μελισσουργός» (ώρα έναρξης 15.00) θα γίνει η επαναληπτική συνάντηση ανάμεσα στον Καραβά και στον Ήφαιστο, με τον Καραβά να έχει μετατρέψει αυτό τον αγώνα σε τυπικά διαδικασία αφού είχε κερδίσει στο πρώτο αγώνα με 0-5.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ έχει ως εξής (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων):
Ερμής Κορυδαλλού- Ιωνικός (1-0)
Αμπελακιακός- Αστυπάλαια Κορυδαλλού (3-0)
Καραβάς- Ήφαιστος (5-0)
Εθνικός- ΑΕ Μοσχάτου

Τα αποτελέσματα των αγώνων στο τοπικό
Πρόγραμμα αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων
Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣΠ
Αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Γ Πειραιά
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή