Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/12/2017
Η ιστορική Οδηγήτρια έγινε 50 χρονών&γιόρτασε

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια ιστορίας του αθλητικού σωματείου «Η Οδηγήτρια» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά.

Το δυσάρεστο είναι αυτή την εορταστική χρονιά η ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας Πειραιά (σ.σ. έχει ήδη υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί του χρόνου, ξεκινώντας με -3 βαθμούς) διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία στους τελευταίους αγώνες της περασμένης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σημείωσε σε σύντομο χαιρετισμό του ότι «η  «Οδηγήτρια» είναι μια ιστορική ομάδα, με περισσότερα από 50 χρόνια δράσης στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο του Πειραιά».

«Όλες αυτές οι επιτυχίες, όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο το γνωρίζουμε, είναι αποτέλεσμα ανθρώπων οι οποίοι έχουν μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό. Και η «Οδηγήτρια» διαθέτει τέτοιους ανθρώπους, μια πολύ ικανή διοίκηση που επενδύει όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και στο μέλλον της ομάδας με τις ακαδημίες στις οποίες αθλούνται παιδιά και έφηβοι», τόνισε ο δήμαρχος, που συνεχάρη τους ανθρώπους του σωματείου για τη προσφορά τους. Και πρόσθεσε:

«Μέσα από αυτές τις ομάδες αναδεικνύονται οι αυριανοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μέσα από το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα μας, μπορούμε να παροτρύνουμε τα παιδιά μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι η σημαντικότερη διέξοδος στις μέρες μας για τη νεολαία».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν προσωπικότητες του χώρου του ποδοσφαίρου, όπως οι:

•    Βασίλης Χατζηπαναγής, γνωστός όχι μόνο για τη μεγάλη ποδοσφαιρική αξία του αλλά και για το σεμνό και σπουδαίο χαρακτήρα του.
•    Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, επίτιμος πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
•    Παναγιώτης Σαλπέας, ένας αξέχαστος παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά, με τεράστια προσφορά από πολλές διοικητικές θέσεις. Το βραβείο παρέλαβε ο γιος του Ηλίας, που είναι δημοτικός σύμβουλος Πειραιά.
Επίσης, βραβεύτηκαν οι ομάδες Πόλο Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού και τις διακρίσεις απένειμε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Γ Πειραιά
Ο Καραβάς Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Πειραιά 2018!
Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΠ: Ο πρωτάρης & ο «παλιός»
ΙΟΠ: Βραβεύσεις αθλητών & ποδαρικό με νέα χρυσά!
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή