Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/08/2017
Η ΕΠΣΠ στηρίζει τον Καλαντζή για πρόεδρο της ΕΠΟ

Τη στήριξη της στο… αουτσάιντερ των εκλογών της ΕΠΟ ανακοίνωσε, τη Τρίτη 8/8, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ).

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΠ αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει στις εκλογές της ΕΠΟ, που θα γίνουν στις 18 Αυγούστου, την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Καλαντζή για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Πάντως, ο κ. Καλαντζής, που ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και έχει διατελέσει υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, προτάθηκε μόνο από 10 Ενώσεις, μεταξύ των οποίων τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας, Κορινθίας, Ηλείας, Καρδίτσας και Θεσπρωτίας.

Αντίθετα, ως ισχυρό φαβορί προβάλει ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος έχει προταθεί από 34 Ενώσεις επί συνόλου 54.

Κατά συνέπεια οι δύο διεκδικητές φαίνεται πως θα αναζητήσουν ψήφους από τις 10 Ενώσεις, που μέχρι τώρα δεν έχουν εκφραστεί.

Και ενώ οι αριθμοί δείχνουν ότι η υποψηφιότητα του κ. Γραμμένου δεν μπορεί να ηττηθεί, οι γνωρίζοντες τον χώρο του  ποδοσφαίρου επιμένουν ότι όλα είναι «ανοιχτά», πολύ περισσότερο τώρα που οι εκλογές της 18ης Αυγούστου, θα διεξαχθούν με μυστική ψηφοφορία…

Η ΕΠΣΠ γνωστοποίησε, ακόμα, ότι στις εκλογές θα προτείνει και θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου της Στέλιου Μπρατσόλη  για Τακτικό Μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, όπως επίσης την υποψηφιότητα του μέλους της κ. Γιάννη Ποντίκη  ως Αναπληρωματικού Μέλους της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.  αλλά και του Α΄ Αντιπροέδρου της κ. Κων/νου Χολέβα  ως Τακτικού Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο..

Επίσης μετά την τροποποίηση του  Καταστατικού της Ε.Π.Ο. , Τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην Γ.Σ. της 18.8.2017  θα είναι ο  Πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Γεώργιος Ανατολάκης, και Αναπληρωματικός  εκπρόσωπος ο Γεν. Γραμματέας  κ. Γιάννης Σπάθας.

Ποιοί θα βραβευθούν στη φετινή γιορτή της ΕΠΣΠ
Τι έγινε στις εκλογές για τη διοίκηση στην ΕΠΟ
ΕΠΣΠ: Τι ισχύει για τους φιλικούς αγώνες
Η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΠ
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή