Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/08/2017
Αλλαγές στη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου

Από την ΕΠΟ κοινοποιήθηκε ο νέος  ενοποιημένος ΚΑΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΏΝ  ΟΜΑΔΩΝ ο οποίος ισχύει για την νέα περίοδο 2017-2018 και στον οποίο υπάρχουν σημαντικές τροποποιήσεις για τον ερασιτεχνικό χώρο και στην Γ΄ Εθνική.

Στα βασικά σημεία που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι τα εξής:

1.      Οι αλλαγές ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια ενός  αγώνα, γίνονται 4 ( τέσσερεις) από  3 (τρείς) που ίσχυε μέχρι τώρα.
2.      Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που αναβάλλεται ή  διακόπτεται, λόγω καιρικών συνθηκών, τώρα διεξάγεται υποχρεωτικά την επομένη ημέρα στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα  χωρίς άλλη ειδοποίηση των διαγωνιζόμενων ομάδων.
3.   Κατ΄ εξαίρεση το αρμόδιο όργανο της διοργανώτριας αρχής δύναται να αποφασίσει την μη τέλεση του αγώνα, ή  την τέλεση του αγώνα
 σε διαφορετική ώρα.
4.      Ως συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών των ποδοσφαιριστών για να αποκτήσουν το δικαίωμα να αγωνίζονται σε ανδρικές ομάδες πλέον νοείται η ημερολογιακή συμπλήρωση των 14 ετών( δηλαδή η ημέρα των γενεθλίων των 14 ετών) και  όχι η 31η Δεκεμβρίου που ίσχυε  μέχρι τώρα.
5.  Ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία και  ανέρχεται στην Γ΄ Εθνική, στην περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να  αντικατασταθεί από την δευτεραθλήτρια ή και την τριταθλήτρια.
6.      Στους αγώνες της Γ΄ Εθνικής δύναται οι ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιούν στους αγώνες τους μέχρι 5 ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών ( και  όχι τρείς που ίσχυε μέχρι τώρα).


Αποτελέσματα αγώνων στα γήπεδα του Πειραιά
Τέσσερα αθλητικά έργα εξελίσσονται στη περιοχή
Τα αποτέλεσματα των αγώνων της ΕΠΣΠ
Πάνω από 1.000 φίλαθλοι στο Ατρόμητος- Μοσχάτο
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή