Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/08/2017
Αλλαγές στη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου

Από την ΕΠΟ κοινοποιήθηκε ο νέος  ενοποιημένος ΚΑΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΏΝ  ΟΜΑΔΩΝ ο οποίος ισχύει για την νέα περίοδο 2017-2018 και στον οποίο υπάρχουν σημαντικές τροποποιήσεις για τον ερασιτεχνικό χώρο και στην Γ΄ Εθνική.

Στα βασικά σημεία που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι τα εξής:

1.      Οι αλλαγές ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια ενός  αγώνα, γίνονται 4 ( τέσσερεις) από  3 (τρείς) που ίσχυε μέχρι τώρα.
2.      Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που αναβάλλεται ή  διακόπτεται, λόγω καιρικών συνθηκών, τώρα διεξάγεται υποχρεωτικά την επομένη ημέρα στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα  χωρίς άλλη ειδοποίηση των διαγωνιζόμενων ομάδων.
3.   Κατ΄ εξαίρεση το αρμόδιο όργανο της διοργανώτριας αρχής δύναται να αποφασίσει την μη τέλεση του αγώνα, ή  την τέλεση του αγώνα
 σε διαφορετική ώρα.
4.      Ως συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών των ποδοσφαιριστών για να αποκτήσουν το δικαίωμα να αγωνίζονται σε ανδρικές ομάδες πλέον νοείται η ημερολογιακή συμπλήρωση των 14 ετών( δηλαδή η ημέρα των γενεθλίων των 14 ετών) και  όχι η 31η Δεκεμβρίου που ίσχυε  μέχρι τώρα.
5.  Ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία και  ανέρχεται στην Γ΄ Εθνική, στην περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να  αντικατασταθεί από την δευτεραθλήτρια ή και την τριταθλήτρια.
6.      Στους αγώνες της Γ΄ Εθνικής δύναται οι ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιούν στους αγώνες τους μέχρι 5 ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών ( και  όχι τρείς που ίσχυε μέχρι τώρα).


Πάνω από 1.000 φίλαθλοι στο Ατρόμητος- Μοσχάτο
Τα αποτελέσματα των αγώνων στο τοπικό
Εφυγε ο θρυλικός Θανάσης Μπέμπης
Φιλικό στις φυλακές από τους Μπαρτσελονίστας
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή