Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2016
Εισηγήθηκαν τη κατεδάφιση του ταινιόδρομου!

Απίστευτο! Υπάρχει εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ που προτείνει την κατεδάφιση του ιστορικού Ταινιόδρομου Κράκαρη, στο δεξιό λιμενοβραχίονα του κεντρικού λιμανιού του Πειραιά.

Το θέμα αποκάλυψε ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ Νίκος Μπελαβίλας με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, γράφοντας τα εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας το θέμα περιλαμβάνεται στη αυριανή ημερήσια διάταξη. Αξίζει να σταλεί ένα μήνυμα προς το ΔΣ του ΟΛΠ: "Ούτε να το διανοείστε!".
« Αγαπητοί συνάδελφοι μηχανικοί του ΟΛΠ μην κουράζεστε άδικα με εισηγήσεις που δεν θα εφαρμοστούν», αναφέρει ο Ν. Μπελαβίλας. Και προσθέτει:

«Ο Ταινιόδρομος Κράκαρη, μαζί με το Υαλουργείο Λιπασμάτων, τον Ηλεκτρικό Σταθμό, το Σιλό Σιτηρών και των Ταινιιόδρομο Σιτηρών είναι τα ελάχιστα βιομηχανικά μνημεία του λιμανιού του Πειραιά. Ήταν δουλειά του ΟΛΠ, που ορθώς από πολλά χρόνια είχε αποφασίσει την διάσωση και επανάχρηση του να προχωρήσει στην επισκευή του. Και αν αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, να το παραδώσει στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ως συνέχεια του θαλασσίου μετώπου των Λιπασμάτων».

«Εμπορικός Συνδικαλισμός & Ε. Σύλλογος Πειραιά»
Παρεμβάσεις για το Αρχαίο Θέατρο Ζέας
Ψηφιοποιείται το αρχείο Εθνικής Αντίστασης
«Παράταση ζωής» για τον ιστορικό ταινιόδρομο
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή