Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/02/2018
Εικαστική Εκθεση του Συλλόγου Γυναικών Νίκαιας

Την 1η Ομαδική Εικαστική Έκθεση Νικαιωτών Καλλιτεχνών διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας.

Ο Σύλλογος έχει δράση διεκδικητική και αγωνιστική, «δεν παραβλέπει όμως την αξία του πολιτισμού που συμβάλλει στην ολοκληρωμένη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθενται τα εξής:
«Έτσι το 2017 και στα πλαίσια της καμπάνιας Εργασία/Μητρότητα/Ελεύθερος Χρόνος, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) –της οποίας και είμαστε μέλος- διοργανώσαμε έκθεση με το θέμα της καμπάνιας από γυναίκες καλλιτέχνες».

Φέτος, για πρώτη φορά και με τη βοήθεια ομάδας Νικαιωτών καλλιτεχνών, ανδρών και γυναικών, ο Σύλλογος διοργανώνει την 1η Ομαδική Εικαστική Έκθεση τους.

Η ομάδα είναι συνέχεια των «Ομαδικών Εκθέσεων Γυναικείας Εικαστικής Δημιουργίας», που γινόταν στην πόλη με μεγάλη επιτυχία (η 10η έκθεση είχε πάνω από 100 συμμετοχές!).

«Αποφασίσαμε λοιπόν, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να προσφέρουμε το δικό μας λιθαράκι στον πολιτισμό της πόλης και να παρακινήσουμε κι άλλους συνδημότες μας να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους! Φιλοδοξούμε η έκθεση αυτή να αποτελέσει θεσμό και κάθε χρόνο οι καλλιτέχνες της πόλης μας να βρίσκουν φιλόξενο χώρο για να εκθέτουν τα έργα τους, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245,Νίκαια) από 2 έως 11 Μάρτη 2018. Οι ώρες λειτουργίας είναι 19:00-22:00. Συμμετέχουν περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, αγιογραφίας κ.αλ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την πρώτη ημέρα της έκθεσης, στις 2 του Μάρτη και ώρα 20:00. Στον Πολυχώρο κατά την περίοδο διεξαγωγής της έκθεσης θα γίνουν μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις, καθώς και η κεντρική εκδήλωση του Συλλόγου για την 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Εκθεση έργων μαθητών στη Πινακοθήκη Πειραιά
Επίδειξη μόδας: Blue Eyes Collection στο Piree
130 εικαστικά έργα θα στολίσουν το «Μεταξά»
Φεστιβάλ τέχνης στο Δημοτικό Θέατρο
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή