Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/11/2017
Κορυδαλλός: Εκδήλωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη

Ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα « Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2  και την Κολπική Μαρμαρυγή» διοργανώνουν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στις 10.30π.μ., στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη 240, ο Δήμος Κορυδαλλού και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim Ellas.

Κατά το πρώτο μέρος, θα αναπτύξουν το θέμα του Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 2, οι κ.κ. Γεώργιος Δημητρίου, Ειδικός Παθολόγος, Δημήτριος Συκιώτης, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και Γκόλφω Γεμιστού, Α Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων - Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων.

Κατά το δεύτερο μέρος, θα παρουσιάσει το θέμα της Κολπικής Μαρμαρυγής, ο κ. Δρ. Κωνσταντίνος Βογιατζίδης, Ειδικός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής-Σύμβουλος Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν η κ. Ελευθερία Κωτσίδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κορυδαλλού και ο κ. Γεώργιος Μακρυνός, Αντιπρόεδρος Β΄ ΕΔΔΥΠΠΥ, Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας. Επίσης, θα συμμετέχει και θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Ηλίας Κοσμίδης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού.

Για όσους παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κορυδαλλός: Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος
Κορυδαλλός: Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας
Ενημερωτική εκδήλωση για αντιβιοτικά & εμβόλια
Στο Οικοτροφείο «Αθηνά» ο Δήμος Κορυδαλλού
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή