Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/11/2017
Πόρος: Διημερίδα προληπτικών γυναικείων ελέγχων

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται από τον Δήμο Πόρου, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της Κύησης» και το Κέντρο Υγείας Γαλατά, η επιστημονική διημερίδα «Πρόληψη Παθήσεων της Γυναίκας».

Το πρόγραμμα της διημερίδας, στο πλαίσιο της οποίας το 2016 υποβλήθηκαν σε δωρεάν προληπτικούς ελέγχους 140 γυναίκες, περιλαμβάνει:
•    Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, ενημερωτική διάλεξη σχετικά με την αντισύλληψη, τις λοιμώξεις και τη βασική υποστήριξη της ζωής σε εξωνοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή, σε μαθητές των σχολείων.
•    Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 έως 13:00, δωρεάν προληπτικούς πληθυσμιακούς ελέγχους με Γυναικολογικό Ιατρείο (Τεστ Παπανικολάου), Ιατρείο Μαστού (ψηλάφηση και συμβουλευτική για ετήσιο έλεγχο), Ιατρείο Ακράτειας-Ουρογυναικολογίας (περιπτώσεις ακράτειας στην τρίτη ηλικία) Αγγειολογικό Ιατρείο (Doppler αγγείων κάτω άκρων), Καρδιολογικό Ιατρείο (μέτρηση σακχάρου, καρδιογράφημα και καρδιολογική εξέταση), Δερματολογικό Ιατρείο (δερματολογικός έλεγχος). Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Περιφερειακά Ιατρεία Πόρου.
•    Το Σάββατο το απόγεμα στις 18:20, ανοικτή ενημερωτική ομιλία για τις παθήσεις της γυναίκας στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου Συγγρού.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ραντεβού για τον προληπτικό έλεγχο, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της πρ. ΔΗ.Κ.Ε.Π. ή να καλούν στο τηλ. 2298029099 από Δευτέρα εως Πέμπτη, ώρες 11:00-15:00.

14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το Ιατρείο Πόρου
Ενισχύονται με γιατρούς τα Ιατρεία του Πόρου
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή