Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/10/2017
Ζούπης: Μαραζώνουν τα ΕΠΑΛ Δραπετσώνας

Σε… μαρασμό οδηγείται το πρωινό και εσπερινό ΕΠΑΛ Δραπετσώνας λόγω της… αποψίλωσης ειδικοτήτων, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», Ζαχαρίας Ζούπης.

Όπως τονίζει ο κ. Ζούπης μέσα σε ένα μόλις χρόνο οι μισές ειδικότητες και αρκετοί τομείς του πρωϊνου ΕΠΑΛ Δραπετσώνας χάθηκαν χωρίς κανένα διάλογο, χωρίς να ζητηθεί η άποψη των τοπικών κοινωνιών, της Αυτοδιοίκησης   .Πιο συγκεκριμένα :Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών, Τομέας Πληροφορικής, Τομέας Οικονομίας Διοίκησης, Ειδικότητα Γραφικών Τεχνών, Ειδικότητα Πληροφορικής, Ειδικότητα Ψυκτικών, Ειδικότητα Οικονομίας Διοίκησης, Ειδκότητα Ηλεκτρολόγων, Ειδικότητα Ηλεκτρονικών.

"Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για να φανεί η κατεύθυνση μαρασμού, χτυπήματος της Τεχνικής Εκπαίδευσης , την ίδια στιγμή που στα λόγια όλοι μιλάνε για την αναβάθμισή της;", σημείωσε ο ίδιος.

«Το καθήκον μας, το καθήκον όλων, εκπαιδευτικών, γονέων, πολιτών, μαθητών είναι να εμποδίσουμε αυτή την εξέλιξη, να αντιδράσουμε, να συντονίσουμε την δράση μας.
»Ως « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » προτείνουμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να πάρουν θέση, να εκδώσουν ψηφίσματα και να καθορίσουν τους τρόπους αντίδρασης», καταλήγει ο κ. Ζούπης.


Ζούπης: Κλείνουν τμήματα των ΕΠΑΛ Δραπετσώνας
Κερατσίνι: Η κατανομή πόρων στα σχολεία
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή