Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/02/2017
Πιάστηκαν από το Λιμενικό 370 κιλά χασίς

«Μπλόκο» σε μεγάλη ποσότητα χασίς, που επρόκειτο να φύγει κρυμμένη σε νταλίκα προς την Ευρώπη, έκανε το Λιμενικό Σώμα στη Πάτρα.

Ο οδηγός του οχήματος, ένας 62χρονος Έλληνας, συνελήφθη και θα οδηγηθεί, την Πέμπτη, στον εισαγγελέα ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό συνεργών του.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο Φεβρουάριο οι λιμενικές αρχές στην Ηγουμενίτσα εντόπισαν και κατάσχεσαν σε δύο άλλες περιπτώσεις συνολικά 484,8 κιλά χασίς, που ήταν κρυμμένα σε μια νταλίκα και σε ένα ΙΧ τύπου Van, αντίστοιχα, με προορισμό την Ιταλία.

Είναι άγνωστο προς το παρόν εάν η μεταφορά, που εντοπίστηκε στη Πάτρα είναι δουλειά του ίδιου «κυκλώματος», το οποίο άλλαξε «ρότα», ωστόσο το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών και ο Τομέας Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας είχαν απλώσει, το απόγευμα της Τετάρτης, τα… δίχτυα τους ελέγχοντας οχήματα εντός του λιμανιού.

Έτσι, στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε μια νταλίκα- ψυγείο με οδηγό τον 62χρονο Έλληνα, που εμφανιζόταν να μεταφέρει παλέτες με διαφημιστικό υλικό για σαμπουάν και χημικά – ναυτιλιακά είδη, η οποία επρόκειτο να φορτωθεί σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία

Στη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε, όμως, σε όλο το μήκος της οροφής ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, σφραγισμένη περιμετρικά με υλικό σιλικόνης. Όταν άνοιξαν οι λιμενικοί τη κρύπτη βρήκαν μέσα σε αυτή 120 αεροστεγείς αλουμινένιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν χασίς συνολικού βάρους 370,8 κιλών.

Παράλληλα, με τη σύλληψη του 62χρονου κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο.


Δύο κοντέινερ με τσιγάρα πιάστηκαν στο Πειραιά
Λιμενικό:Ιστορίες- σοκ από τη διάσωση προσφύγων
Νέο «κύμα» παράνομης μετανάστευσης στα νησιά
Κατασχέθηκαν 90.000.000 λαθραία τσιγάρα
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή