Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/03/2018
Πως θα λειτουργεί το Κ.Ε. του Π.Ν. στο Πόρο

Τέσσερις προπαιδεύσεις τον χρόνο θα γίνονται στο εξής στο Κ.Ε. Πόρος, καμία από τις οποίες το καλοκαίρι, όπως ενημερώθηκε ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης σε επαφές που είχε πρόσφατα στο Υπουργείο Άμυνας.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία συμπίπτει με το νέο σχεδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων για τη χρήση των στρατοπέδων του Βόλου, του Σκαραμαγκά και του Πόρου, ικανοποιείται αίτημα που έχει υποβάλει ο Δήμος στο Υπουργείο Άμυνας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα με την προώθηση του εν λόγω αιτήματος, ο δήμαρχος Πόρου στις συζητήσεις που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και του Πολεμικού Ναυτικού, προωθεί επίσης τη νόμιμη αποτύπωση, για πρώτη φορά στην ιστορία των σχέσεων Δήμου – Πολεμικού Ναυτικού, των υφιστάμενων και πολυετών χρήσεων χώρων του Στρατοπέδου από τον Δήμο (αθλητικές εγκαταστάσεις, αμαξοστάσιο κ.ά.), αλλά και την επέκταση των σχέσεων αυτών με τη διάθεση της χρήσης νέων χώρων (αίθουσες και αύλειος χώρος πρώην Γυμνασίου, έκταση για κατασκευή Νηπιαγωγείου κ.ά.).

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Πόρου, αφενός έχει δηλώσει στους συνομιλητές του ότι επιθυμεί να συνυπογράψει με το Π.Ν. όποιο είδος νομικού εγγράφου μπορεί να αποτυπώσει τις υφιστάμενες χρήσεις και αφετέρου έχει υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για την επέκταση των χρήσεων αυτών σε νέους χώρους που η διάθεσή τους δεν θα εμπόδιζε την ταυτόχρονη διενέργεια προπαιδεύσεων στο Στρατόπεδο

Σύσκεψη για την ανάπτυξη των νησιών
Σύσκεψη για τα έργα στις Σπέτσες
Μεγάλες ζημιές από σφοδρή βροχή στην Αίγινα
To Συμπόσιο της Σύμης... πήγε στις Σπέτσες
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή