Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/11/2017
Δήμος Πόρου: Λίφτινγκ σε παλιό απορριματοφόρο

Παραλήφθηκε από τον Δήμο Πόρου το μετασκευασμένο πρώην απορριμματοφόρο όχημα MERCEDES, το οποίο είχε αποσταλεί για μετατροπή και αναβάθμιση σε εξειδικευμένο συνεργείο.

Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο το εν λόγω όχημα βρέθηκε το 2014 από τη σημερινή δημοτική αρχή σε άθλια κατάσταση, λεηλατημένο, στο χώρο του Αγ. Στεφάνου και, κατόπιν Μελέτης των Τεχνικών Υπηρεσιών η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η αποκατάστασή του και τη μετατροπή του σε φορτηγό.

Το κόστος των σχετικών εργασιών ανήλθε σε 17.000€, τα οποία μάλιστα εξασφαλίστηκαν από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο απορριμματοφόρο του Δήμου, το οποίο σύντομα θα επιστρέψει στο νησί, επισκευασμένο, με ανατρεπόμενη καρότσα και ανυψωτικό μηχάνημα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι από το 2014, τουλάχιστον δεκαεφτά οχήματα, τα οποία είναι εγγεγραμμένα ως περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Πόρου, βρέθηκαν σε αχρηστία ή αγνοούνται με τις ακόλουθες αιτιολογίες: πέντε θάφτηκαν, τέσσερα αγνοούνται, δύο κάηκαν και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε μορφή σκραπ σε δημοτικούς ή άλλους χώρους.

Μετατόπιση δικτύων ύδρευσης Τροιζηνίας- Πόρου
Αίγινα: Ανακαινίζεται ο παιδικός σταθμός Χλόης
Πόρος: Χρήσιμες πληροφορίες για επισκέπτες
Νέα έργα της Περιφέρειας σε Αίγινα- Αγκίστρι
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή