Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/11/2017
Δήμος Πόρου: Λίφτινγκ σε παλιό απορριματοφόρο

Παραλήφθηκε από τον Δήμο Πόρου το μετασκευασμένο πρώην απορριμματοφόρο όχημα MERCEDES, το οποίο είχε αποσταλεί για μετατροπή και αναβάθμιση σε εξειδικευμένο συνεργείο.

Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο το εν λόγω όχημα βρέθηκε το 2014 από τη σημερινή δημοτική αρχή σε άθλια κατάσταση, λεηλατημένο, στο χώρο του Αγ. Στεφάνου και, κατόπιν Μελέτης των Τεχνικών Υπηρεσιών η οποία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η αποκατάστασή του και τη μετατροπή του σε φορτηγό.

Το κόστος των σχετικών εργασιών ανήλθε σε 17.000€, τα οποία μάλιστα εξασφαλίστηκαν από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο απορριμματοφόρο του Δήμου, το οποίο σύντομα θα επιστρέψει στο νησί, επισκευασμένο, με ανατρεπόμενη καρότσα και ανυψωτικό μηχάνημα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι από το 2014, τουλάχιστον δεκαεφτά οχήματα, τα οποία είναι εγγεγραμμένα ως περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Πόρου, βρέθηκαν σε αχρηστία ή αγνοούνται με τις ακόλουθες αιτιολογίες: πέντε θάφτηκαν, τέσσερα αγνοούνται, δύο κάηκαν και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε μορφή σκραπ σε δημοτικούς ή άλλους χώρους.

Ο Πόρος σε διεθνή έκθεση στο Λονδίνο
Σε Τουριστική έκθεση ο Δήμος Πόρου
Εργα- ανάσα για Λεμονοδάσος & δρόμους
Πόρος: Στα σκαριά η υδροδότηση του Καραπολίτη
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή