Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2017
Εγινε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Σαλαμινομάχων

Με ιδιαίτερη επιτυχία κι άρτια οργάνωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο αρχαίο λιμένα Αμπελακίων ο 1ος  Αγώνας Δρόμου Σαλαμινομάχων που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός ήταν στο μνημείο της Ναυμαχίας, όπου έγιναν και οι απονομές (φωτογραφία)
Την Περιφέρεια και την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο οποίος απένειμε τα βραβεία στους αθλητές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τη Δήμαρχο κα Ισιδώρα Νάννου τον Αντιδήμαρχο κο Κων. Μαριδάκη το Διευθυντή ΑΣΑΕΔ Πλοίαρχο κο Σπυρ. Ανδριόπουλο, την Τροχαία Σαλαμίνας, τους διοργανωτές και τους εθελοντές για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. Στις δηλώσεις του έδωσε έμφαση στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης και υπογράμμισε ότι οι Έλληνες ενωμένοι, ιδιαίτερα υπερασπιζόμενοι την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της πατρίδας, κάνουν θαύματα.

Η προσπάθεια αυτή που έγινε πιλοτικά στο ιστορικό νησί της Σαλαμίνας, πρέπει να γίνει και στα υπόλοιπα νησιά της Π.Ε Νήσων Αττικής που διαθέτουν πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηπέρος επισκέφτηκε τις περιοχές που μολύνθηκαν πρόσφατα από την πετρελαιοκηλίδα που προκλήθηκε μετά τη βύθιση του Αγία Ζώνη ΙΙ, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών απορρύπανσης και μίλησε με τους κατοίκους και τους εργαζόμενους.

Διαπίστωσε πως έχει γίνει σημαντική πρόοδος και συνέστησε εντατικοποίηση των εργασιών όσο ο καιρός είναι ευνοϊκός προκειμένου να μην έχουμε πισωγυρίσματα, που παρατηρήθηκαν το περασμένο Σάββατο με την πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού.


Εγκαινιάστηκε το νέο Ειδικό Δημοτικό Σαλαμίνας
Κόντρα στην υποβάθμιση γιορτάζονται τα Σαλαμίνια
Ένας Ροκφέλερ & ένας πρίγκηπας στη Σαλαμίνα...
Εργα στο οδικό δίκτυο της Σαλαμίνας
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή