Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/01/2018
Ακαδημία Γονέων στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνάντηση της «Ακαδημίας Γονέων - Εφηβεία από το Α έως το Ω» με θέμα “Διαχείριση θυμού εφήβου. Επίλυση συγκρούσεων στην οικογένεια” την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα.

Ομιλήτρια θα είναι η κα Σίσσυ Νικολάου, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και συντονίστρια η κα Μυρσίνη Παππά, Επισκέπτρια Υγείας στο Γ. Ν. Νίκαιας “Αγ. Παντελεήμων”. Την υλοποίηση του προγράμματος έχει το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, Βιβλιοθηκών & Κοινωνικών Υπηρεσιών, το Νοσοκομείο Παίδων Π.& Α. Κυριακού και το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά «Αγ.Παντελεήμων».  

Πρόκειται για συνεχιζόμενη δράση της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Π.& Α. Κυριακού και περιλαμβάνει δίωρες διαδραστικές συναντήσεις των γονέων με ειδικούς σε θέματα που αφορούν την ψυχική και σωματική υγεία των εφήβων, την πρόληψη κινδύνων, την διατροφή και τις οικογενειακές σχέσεις.


Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας,  
Αρκαδίου 23
Ώρα έναρξης: 17:30


Νίκαια: «Σεξουαλική αγωγή στην εφηβεία»
Συζήτηση για τους έφηβους στη Νίκαια
Ξεκινάει το 13ο Αθλητικό Φεστιβάλ Δήμου Νίκαιας
Εκδηλώσεις με Μικρασιατικό χρώμα στη Νίκαια
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή