Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/05/2017
Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, ανοίγει και πάλι τις πύλες του για 10η χρονιά. Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη (α’περίοδος) και τον Σεπτέμβριο (β’περίοδος) στο  Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφερόμενος στο φεστιβάλ επισημαίνει:

«Με χαρά θα υποδεχθούμε και αυτή τη χρονιά το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής που φέτος θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση η EFFE Label 2017-2018 που έλαβε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFA)  αποδεικνύει ότι το Διαδημοτικό Φεστιβάλ σε πείσμα των καιρών,  χρησιμοποιώντας την τέχνη του θεάτρου,  παρεμβαίνει δημιουργικά στις τοπικές κοινωνίες,  αναδεικνύοντας την ερασιτεχνική δημιουργία και δίνοντας την ευκαιρία σε ολοένα και περισσότερους πολίτες της Αττικής, να παρακολουθήσουν δωρεάν θέατρο στην πόλη τους».

 Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι Δήμοι Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη,Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Μοσχάτου –Ταύρου, Αγίας Παρασκευής, Αγ. Δημητρίου, Περιστερίου, Αλίμου.

Νίκαια: Φωτογραφικά ντοκούμεντα για τη Σμύρνη
Πασχαλινές εκδηλώσεις από τα ΚΑΠΗ Νίκαιας
Ο Γιώργος Ιωακειμίδης νέος πρόεδρος στη ΠΕΔΑ
Ρέντης:«Παραμυθοκαμώματα» με μουσικά μαξιλάρια
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή