Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/07/2017
Η Γλυκερία συγκλόνισε στα «Λιπάσματα 2017»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή το βράδυ, στο θεατράκι των Λιπασμάτων συναυλία της Γλυκερίας με το γενικό τίτλο «Σμυρνέϊκο Μινόρε».

Η συναυλία, στην οποία για μια ακόμα φορά συμμετείχε πολύς κόσμος, είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Λιπάσματα 2017- Φεστιβάλ στη θάλασσα», που διοργανώνει, για πρώτη χρονιά, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, στο χώρο της ανάπλασης.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ικανοποίησε απόλυτα όλο τον κόσμο με «ένα μουσικό οδοιπορικό με ethnic χαρακτήρα, από τη θάλασσα της Σμύρνης έως την Κωνσταντινούπολη και το Βόσπορο».

Μαζί της εμφανίστηκε η διάσημη τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koc. Γνωστή και από την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας «Πολίτικη κουζίνα», η Dilek, εδώ και χρόνια εγκατεστημένη στην Ελλάδα, είναι γνώστης των παραδοσιακών και σύγχρονων τραγουδιών της κοινής μουσικής παράδοσης Ελλάδας Τουρκίας. Τη συντροφιά ολοκλήρωση η Αρετή Κετιμέ, λάτρης του παραδοσιακού τραγουδιού, η οποία πέρα από την γλυκύτατη φωνή της και τις συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες, καθιερώθηκε στο χώρο και για το μεγάλο ταλέντο της στο σαντούρι, που ξεκίνησε από ηλικία μόλις έξι ετών.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα με το εξής πρόγραμμα:
•    Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, οι ActiveMember δίνουν μια συναυλία στις γειτονιές που μεγάλωσαν για μία συναυλία – διαμαρτυρία. Τραγουδάμε μαζί τους «για να φύγει το σκοτάδι από τις γειτονιές μας».  
Ώρα έναρξης: 21.30
Πρόσβαση: Από ΗΣΑΠ Πειραιά, το τρόλεϊ 20 και το λεωφορείο 859, Στάση Δραπετσώνα.

•    Στις 20 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ., η Ματούλα Ζαμάνη και οι πιστοί της σωματοφύλακες συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες κάνοντας απόβαση στη Δραπετσώνα.

•    Την Παρασκευή 21 Ιουλίου μία ανατρεπτική συναυλία, με τους Nightstalker!  Μαζί τους οι Mr Highway Band και οι Empty Frame.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη

•    Τη φωτογραφία της συναυλίας της Γλυκερίας  μας διέθεσε ο καλός φίλος Παντελής Νταβανέλος

Κερατσίνι: Στήριξη σε οικονομικά ασθενέστερους
Κερατσίνι: Πρόγραμμα αποκατάστασης δρόμων
Τεχνιτή λίμνη δημιουργείται στο Σελεπίτσαρι
Δύο ακόμα παιδικές χαρές στο Κερατσίνι
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή