Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/08/2012
Το παραεμπόριο "ζει και βασιλεύει" στον Πειραιά!

Το παραεμπόριο «σκοτώνει» το πειραϊκό εμπόριο!

Η δημοτική παράταξη «Πειραιάς Όλοι Μαζί» σε ένα αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ αποτυπώνει την ύπαρξη του παραεμπορίου στον οδό Αλιπέδου αλλά και στη Σωτήρος Διός, ακόμα και μπροστά από εμπορικά καταστήματα, καταγγέλλοντας τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο για τις δηλώσεις του περί πάταξης του παραεμπορίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της παράταξης «Πειραιάς Όλοι Μαζί», η οποία έδωσε στην δημοσιότητα και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες έχει ως εξής:

«Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πειραιά, επαίρεται ότι πάταξε το παραεμπόριο στην πόλη του Πειραιά.

Η πραγματικότητα σαφώς και τον διαψεύδει. Στο γνωστό σε όλους δρόμο του Πειραιά (Αλιπέδου) το παράνομο εμπόριο ζει και βασιλεύει! Μέρα μεσημέρι, απροκάλυπτα και χωρίς κανέναν έλεγχο, από τσιγάρα μέχρι… ηλεκτρονικές συσκευές, από ρούχα μέχρι καλλυντικά ! Στον πεζόδρομο της  Σωτήρος Διός, σε κάθε γωνία, αλλοεθνείς πλανόδιοι πωλούν κοσμήματα και cd μουσικής .

Θέλει πολύ προσπάθεια και αγώνα για να ισχυριστείς ότι πάταξες το παραεμπόριο. Θέλει οργανωμένο σχέδιο, με την συνδρομή και της ΕΛ.ΑΣ. και του Σ.Δ.Ο.Ε., την συμμετοχή των Τελωνειακών Αρχών. Απλά, προτείνουμε στον Δήμαρχο να δει προσεκτικά τις φωτογραφίες και θα καταλάβει ότι έχουν δίκιο οι Μανιάτες που λένε την παροιμία « Πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα ! »

Βιομήχανοι & ΣΕΤΕ Vs έμποροι για αργία Κυριακής
Τι συζήτησαν Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά & έμποροι
Στοιχεία ΕΣΕΕ: Ακρίβυναν βασικά είδη & υπηρεσίες
Τι συζητάνε οι μικρομεσαίοι της ΕΕ στις Βρυξέλλες
Φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα επενδύσεων στον Πειραιά. Ποιά η γνώμη σας;
Θα δώσουν νέα ώθηση στη πόλη & θέσεις εργασίας
Θα βοηθήσουν αλλά δεν θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα
Δεν θα βοηθήσουν και πολύ την πόλη
Η πόλη χρειάζεται άλλα πράγματα για να πάει μπροστά
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή