Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/05/2018
Το Pireas2day.gr διακόπτει τη λειτουργία του

Μετά από σχεδόν 7 χρόνια καθημερινής λειτουργίας και πειραιώτικης ενημέρωσης έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε το Pireas2day.gr να διακόψει τη λειτουργία του με τη μέχρι τώρα μορφή του ενημερωτικού site.

Αυτή η αλλαγή κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να μην έχουμε την έστω και μικρή οικονομική επιβάρυνση, που προϋποθέτει η λειτουργία ενός site. Άλλωστε εδώ και περίπου δύο χρόνια για διάφορους λόγους τα έσοδα από εμπορική δραστηριότητα ήταν μηδενικά.

Έτσι, αφού η λειτουργία του site συνεχιζόταν όχι για οικονομικούς λόγους αλλά μόνο από δημοσιογραφικό μεράκι και αγάπη για την πραγματική ενημέρωση σκεφτήκαμε ότι θα είναι πολύ καλύτερα το Pireas2day.gr να σταματήσει τη λειτουργία του ως ενημερωτικό site και να γίνει ένα προσωπικό ιστολόγιο (blog).

Αυτό θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ανεξαρτησία καθώς πλέον θα εκλείψει κάθε σκέψη για επανέναρξη της εμπορικής δραστηριότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται και αμεσότερη και πιο προσωπική δυνατότητα επικοινωνίας.

Σε λίγες ημέρες, λοιπόν, θα σας ενημερώσουμε για τη νέα διεύθυνσή μας και θα σας περιμένουμε όλους εκεί, σε ένα νέο ξεκίνημα για καλύτερη, πιο αντικειμενική και πάντα αξιόπιστη ενημέρωση.

Για να ξέρουμε τι γίνεται στον Πειραιά.

Το Pireas2day.gr45.000 «μου αρέσει» (like) στο Pireas2day.gr!
41.000 «μου αρέσει» (like) στο Pireas2day.gr
38.000 «μου αρέσει» (like) στο Pireas2day.gr
Τι έγινε στα Θεοφάνια στον Πειραιά
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή