Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/03/2018
Υπ. Δικαιοσύνης:Προχωράει το θέμα της Ραλλείου

Δέσμευση για την επιτάχυνση της διαδικασίας στέγασης του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά στο «γιαπί» της Ραλλείου, στη πλατεία Κοραή, ανέλαβε η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, το θέμα συζητήθηκε σε συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Παπασπύρου με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργο Σταματογιάννη.

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του έργου και από όλους εκφράστηκε η βούληση να συμβάλλουν για την έναρξη και ολοκλήρωσή του, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη του Πειραιά.  

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός σε συνεργασία με τον γεν. γραμματέα, δεσμεύτηκαν ότι το ΤΑΧΔΙΚ άμεσα θα αποφασίσει για την αποδοχή της παραχώρησης χρήσης του κτιρίου της «Ραλλείου» και ταυτόχρονα για την ανάληψη της χρηματοδότησης του έργου. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, προκειμένου να αναλάβει η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου αυτού την υλοποίηση του έργου.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά εξέφρασε την ικανοποίησή του  για  την εξέλιξη αυτή και ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του για την προώθησή του.

Εξελίξεις για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά
Αντιδράσεις για την αποφυλάκιση Ρουπακιά
Πειραιάς: Φιλιά ομόφυλων ζευγαριών στον Αγιασμό
Αρχισε η διανομή κουπονιών του ΟΑΣΑ σε ανάπηρους
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή