Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/12/2017
Ο Γ. Σταματογιάννης ξανά Πρόεδρος στο ΔΣΠ

Ο κ. Γιώργος Σταματογιάννης επανεκλέχτηκε στη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, που διεξήχθη την Κυριακή και την Δευτέρα.

Όπως έγινε γνωστό από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά (ΔΣΠ) ο κ. Σταματογιάννης, που ηγείτο του συνδυασμού «Ανεξάρτητοι Δικηγόροι Πειραιά», έλαβε 602 ψήφους ενώ ο κ. Ηλίας Κλάπας έλαβε 508 ψήφους.
Συνολικά στη επαναληπτική ψηφοφορία πήραν μέρος 1190 πειραιώτες δικηγόροι επί 2.036 εγγεγραμμένων. Από τη κάλπη βγήκαν 18 άκυρα και 62 λευκά ψηφοδέλτια με τα έγκυρα να είναι ανέρχονται σε 1.110

Από το πρώτο γύρο των αρχαιρεσιών έχουν εκλεγεί στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο οι παρακάτω δικηγόροι:
Από τον συνδυασμό «Ανεξάρτητοι Δικηγόροι Πειραιά» εκτός του Προέδρου Γιώργου Σταματογιάννη εκλέγονται οι:
Παναγιώτα Μπουρλετίδου, Γιώργος Καραμιζάρης, Μαρία Σταματογιάννη, Νικόλαος Μπιλίρης και Ηλίας Τζιτζικάκης.

Από τον συνδυασμό «Δικηγορική Συνεργασία» εκλέγεται ο επικεφαλής Ηλίας Κλάππας και οι Γιώργος Καλτσάς, Ηλίας Πολλάλης, Αθηνά Σταμελάκη και Ματθαίος Τριαντάφυλλος.

Από το συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανανέωση» εκλέγονται οι Παναγιώτης Πετρόπουλος (υποψήφιος Πρόεδρος), Πολυχρόνης Περιβολάρης, Λάζαρος Γιατράκος, Γεώργιος Καρατζάς, Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος και Γεώργιος Μιχαηλίδης.

Από το συνδυασμό «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων Πειραιά» εκλέγεται οι Νικόλαος Λιαπάκης (υποψήφιος Πρόεδρος) και από το συνδυασμό «Ενωτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Αλλαγή στο ΔΣΠ» ο Γιάννης Βρέλλος (υποψήφιος Πρόεδρος).

Ποιος είναι ο Γ. Σταματογιάννης

Ο κ. Σταματογιάννης γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά. Μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Οι γονείς του διατηρούσαν στεγνοκαθαριστήριο στο Κερατσίνι και είναι το μικρότερο παιδί από τα τρία (3) αδέλφια. Απόφοιτος της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με συνδικαλιστική δράση μέσα από τις Επιτροπές Ετών. Από το 1990 σχεδόν ανελλιπώς μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, επί δύο τριετίες διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ.Π. και τη τελευταία τριετία ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ.Π/

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Αστικού & Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δικηγόρων Πειραιά και έχει υπάρξει υποψήφιος Βουλευτής στη Β΄ Πειραιά, Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά και Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου. Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία επί τριάντα έτη σε ποινικές και αστικές υποθέσεις. Ομιλεί την Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα. Πατέρας τριών (3) φοιτητών Νομικής και Λογοθεραπείας.

Στο... τραπέζι σχέδια αναπλάσεων στο Πειραιά
Οι ναυτιλιακοί δικηγόροι έκοψαν την πίτα τους
Τι έγινε στα Θεοφάνια στον Πειραιά
Νέες στάσεις στην «τουριστική γραμμή» Χ 80
Ο δήμαρχος είπε σε ομιλία του ότι ο Πειραιάς «κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μία καλύτερη πόλη». Συμφωνείτε;
Ναί. Η πόλη θα καλυτερεύει
Σε κάποια πράγματα ίσως καλυτερεύει
Όχι. Μια από τα ίδια θα είναι
Δεν γνωρίζω. Ασε να δούμε
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο:
Αποστολή